MILIJUNSKI POSLOVI Osigurani komunalni, socijalni i infrastrukturni projekti

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Četiri milijuna i 400 tisuća kuna vrijedni su ugovori koje su općine i gradovi u Garešnici potpisali s Ministarstvom regionalnog razvoja kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice i podršku brdsko-planinskim područjima. Jedan od 23 potpisana ugovora je i onaj Grada Garešnice.
FOTO: KRUGOVAL GAREŠNICA
– Za uređenje i modernizaciju Hrvatskog doma osigurana su sredstva u iznosu od 300 tisuća kuna. Radi se o jednom velikom poticaju jer to je prostor koji koriste sve naše udruge, a okuplja sve naše građane – rekao je gradonačelnik, Josip Bilandžija.
To je tek dio onoga što je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije financiralo na području Bjelovarsko-bilogorske županije, rekao je za potpisa ugovora državni tajnik, Velimir Žunac.
FOTO: KRUGOVAL GAREŠNICA
– U mandatu ove Vlade na području ove županije financirali ili sufinancirali smo 174 projekta samo iz Ministarstva regionalnog razvoja. Naravno, tu se ne ubrajaju projekti koji će za nekoliko tjedana tek doći na red – kaže Žunac.
Potpisani ugovori odnose se na komunalne, socijalne i manje infrastrukturne projekte poput obnove mjesnog doma u Ladislavu, uređenja okoliša berečkog doma i nogostup u Novoj Ploščici. (D. Mlinac)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!