HDZ PORUČIO ŠKORI Neka ponese papire, samo neka ne podvije rep kao Bernardić

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iz HDZ-a je stigla reakcija na današnje izjave Miroslava Škore u Bjelovaru. U objavi na društvenim mrežama HDZ dovodi u pitanje spremnost šefa Domovinskog pokreta na sučeljavanje s A. Plenkovićem. Objavu prenosimo u cijelosti.

Udari, slaži, ali kad se treba sučeliti s Plenkovićem onda bježi

Bernardić je pobjegao u mišju rupu, pa su novinari priupitali Škoru je li on spreman sučeliti se s Plenkovićem. Škoro je pristao uz jedan ‘ali’. Mora, kaže, ponijeti sa sobom puno papira. Samo neka taj ‘ali’ ne završi kao s Bernardićem. Kad je sam – udari, slaži i bježi, a kad se treba sučeliti s Plenkovićem onda šalje u medije dr. Ostojića da mu piše ispričnicu.

I neka Škoro ponese sve papire kojima se hrabri, samo neka ne podvije rep, kao što to radi s predstavljanjem svog programa putem društvenih mreža, bježeći od novinara i javnosti.

Hrvatska nema dugu povijest izbornih kampanja, ali građani svejedno već dobro znaju da bi svaka samouvjerena i sposobna oporba trebala potencirati sučeljavanja. Kod nas oporba podvije rep, pa će Plenković očito morati sam pred novinare.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!