ŠKORO U BJELOVARU Sutra ću objaviti nova saznanja o vjetroelektranama, Vlada je sve znala!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Miroslav Škoro, čelnik Domovinskog pokreta boravio je danas u Bjelovaru gdje je blagdan Tijelova iskoristio za druženje s građanima. Na pitanje je li primjereno da kao istaknuti vjernik katolički blagdan koristi za izbornu kampanju, Škoro je imao spreman odgovor.
-Ja danas ne vodim kampanju, ja sam došao obići 2. Izbornu jedinicu. Stao sam pred vas novinare, pričamo i razgovaramo, družimo se, ja ne vodim kampanju – poručio je Škoro dodavši kako je spreman, za razliku od šefa SDP-a Bernardića, sučeliti se s premijerom Andrejem Plenkovićem.

-Pristao bih na sučeljavanje, samo bi na to sučeljavanje morao doći s velikim svežnjem papira jer ne mogu zapamtiti sve afere koje su proizveli – kazao je Škoro odavši kako će sutra novom objavom na svom Facebook profilu baciti novo svjetlo na aferu vjetroelektrana i količinu novca poreznih obveznika koji su potrošni uz suglasnost i znanje Vlade, a završili su u privatnim džepovima.

Izborna lista, potvrdio je predsjednik Domovinskog pokreta, bit će predana u nedjelju kada će ju službeno predstaviti i objaviti sva imena i prezimena o kojima danas u Bjelovaru nije bilo riječi. Škoro je tek dobacio da će biti zadovoljan svakim osvojenim mandatom, pritom aludirajući na uspjeh Domovinskog pokreta na predsjedničkim izborima koji smatra “Božjim blagoslovom”. Dotaknuo se Škoro i svog slogana s kojim ulazi u izbornu trku “Zato što svoje volim” pojasnivši okupljenoj sviti da on sve ovo radi isključivo zato što uistinu voli svoje. No, iako voli svoje, a izborne programe drugih političkih stranaka je nazvao listom dobrih želja, Miroslav Škoro nije imao konkretne odgovore na novinarska pitanja na koji način će Domovinski pokret riješiti probleme u zemlji i što će konkretno ponuditi građanima. Smanjiti potrošnju u državnom proračunu Škoro namjerava štednjom i to transparentnim načinom rada, digitalizacijom i online radom gdje je spomenuo i bjelovarskog gradonačelnika Daria Hrebaka kao dobar uzor. Čelnik Domovinskog pokreta dotaknuo se i epidemiološke ugroze koja se stvara okupljanjem većeg broja ljudi, kao što je bio slučaj i na današnjem, kako Škoro sam kaže “druženju”, no smatra da tu postoji problem dosljednosti. Ako postoji dozvola za sportske turnire i koncerte na kojima se okuplja više tisuća ljudi, Škoro ne vidi razlog zašto bi političke stranke svojim ljudima na skupovima morali mjeriti temperaturu i držati distancu. Čelnik Domovinskog pokreta dotaknuo se i Ine.

-Ja nisam nikad rekao da treba vraćati udio u Ini, to je proces koji je učinio nepovratnu štetu Hrvatskoj. S tim novcem mogu se učiniti kvalitetnija rješenja, posebice u obnovljivim izvorima energije kojima se moramo okrenuti, ali ne vjetroelektranama gdje je svega 10 posto našega, i to prije svega vjetar, dok je sve ostalo uvozno. Domovinski pokret neće se baviti krizom i nabavkom energenata na način da se dodatno zadužujemo već da koristimo svoje resurse – tim je riječima zaključio Škoro “druženje” u Bjelovaru.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!