SEZONA POČELA Otvoreni Velikogrđevački bazeni!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Jučer su otvoreni bazeni u Velikom Grđevcu i to samo nekoliko dana nakon prvotnog plana. Naime, Velikogrđevački bazeni svoja su vrata za sve kupače i posjetitelje trebali otvoriti prošloga vikenda.
FOTO: SPORTSKO REKREACIJSKI CENTAR VELIKI GRĐEVAC
– S obzirom na to da nas je ovih dana zateklo dosta ružno vrijeme, nismo bili u mogućnosti otvoriti naše bazene onda kada je to bilo u početku najavljeno, 6. lipnja. Žao nam je što to već tada nije bilo moguće – rekao je Pavlečić rekavši da je jučerašnji datum nešto kasniji od planiranog, no nada se da im to neće poremetiti planove za ljeto.
-Budući da se voda u bazenima grije preko sunčanih kolektora, sunce je itekako potrebno i to ne samo za ugođaj, napominje Pavlečić i ističe da se nada kako kupačima neće smetati nešto hladnija voda od planirane.
– Bazene smo otvorili jučer, a i vrijeme se polako stabilizira. Voda će možda biti nešto hladnija zbog manje sunčanih sati, no nije do nas već do sunčanog vremena – kaže Pavlečić.
Mnoge će zanimati i koje su cijene ulaznica i jesu li se one mijenjale s obzirom na prošlu godinu.
– Cijena ulaznica ostala je ista. Cjelodnevna karta za odrasle je 18 kuna, a za djecu 10 kuna dok je poludnevna karta za odrasle 10 kuna – rekao je Pavlečić.
Budući da se svake kupališne sezone, od samog otvorenja bazena, prodaja karata povećavala, Pavlečić se nada da će ova sezona nadmašiti prošlogodišnju kada je prodano gotovo 30 tisuća ulaznica. Kako bi to postigli, bazene će držati otvorenim sve dok će im vremenske prilike to dopuštati.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!