VELIKA TRNOVITICA Svi projekti više-manje u tijeku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA TRNOVITICA – Iako većih planiranih zahvata u Općini Velika Trnovitica nema, i dalje se ide s manjim projektima koji su od velikog značaja tamošnjim mještanima. Radi se o adaptaciji mjesnih domova te izgradnji nogostupa. U kojim se naseljima očekuju spomenuti projekti, zna načelnik Ivan Marković.
– U mjesnom domu u Gornjoj Trnovitici pripremamo izmjenu krovišta. Za taj projekt od Ministarstva graditeljstva odobrena su nam određena sredstva – rekao je Marković.
Osim toga, u tijeku je treća faza izgradnje nogostupa u Novoj Ploščici. Dužina zadnje faze je oko 1,1 kilometar, a cijela investicija trebala bi iznositi oko 600 tisuća kuna.
– Poznato je da su u tijeku radovi treće faze na nogostupu u Novoj Ploščici. U ovom slučaju, za projekt smo dobili sredstva od Ministarstva regionalnog razvoja. Trenutno se pripremamo u tom smislu, rekao bih da se samo radi o nastavku već započetih projekata koji su više-manje u tijeku – kaže Marković.
Prva i druga faza radova također su bile dužine jedan kilometar, a i te je dionice financiralo Ministarstvo regionalnog razvoja. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!