GLAS HDZ-u Zatražite oprost i povucite se, predstavljate nasilje i korupciju!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon jutrošnjeg HDZ-ovog priopćenja u kojem se županijski HDZ pohvalio programom kojim misle pridobiti glasove birača, stiglo je novo priopćenje, GLAS-ovo koje potpisuje predsjednica stranke BBŽ, Ines Šarić. Prenosimo ga u cijelosti.
Kako to već svakodnevno biva prvo što čujemo svakog jutra u ovo predizborno vrijeme je novo priopćenje HDZ-a.
Danas nas HDZ traži priliku za još jedno poluvrijeme, a već bi svaka utakmica bila prekinuta kad bi 13 igrača još u prvom poluvremenu bilo isključeno kao što su isključeni ministri Plenkovićeve vlade, stoga da je časti i poštenja u HDZ-u ne da nebi tražili drugo poluvrijeme već bi se zahvalili još u prvom.
Ponekad fascinira kako se HDZ deklarira kao kršćanska stranka i poziva na kršćanske vrijednosti kad znamo da ni jedna vjera ne uči svoje vjernike, nasilju i korupciji – sve ono što HDZ u Hrvatskoj predstavlja.
Pozivamo sve građane da ne nasjedaju još jednom na HDZ – ove trikove jer mi nismo građani booking.coma, mi smo građani jedne predivne države koji zaslužuju poštenu vlast i dostojan život, sve ono što nam HDZ u svojoj dugogodišnjoj vladavini nije dao.
Stoga zatražite Hrvate oprost i povucite se ukoliko ima još imalo časti i poštenja u HDZ – u.
Šarić Ines
Predsjednica GLAS-a BBŽ

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!