NOVA KOALICIJA Stranka s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus u Bjelovaru pozvali birače na promjene

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Čuli smo da će ovdje danas biti jako nevrijeme, a mi smo itekako svjesni da nas još veće nevrijeme čeka najesen. Stoga nema boljeg mjesta za poslati ovako snažnu poruku o povezivanju Stranke s imenom i prezimenom sa strankama Pametno i Focus – tako je Dalija Orešković komentirala zašto je baš Bjelovar izabrala za grad u kojem će zajedno s novim partnerima predstaviti novu koaliciju istaknuvši zašto su se ujedinili.

– Okupili smo se kako bi se suprotstavili lopovluku i korupciji HDZ-a s jedne strane, a isto tako kukavičluku SDP-a s druge strane – istaknula je Orešković dodavši kako se obraćaju svim biračima koji traže svoj glas razuma u Saboru. Iz nove koalicije, poručuje Orešković, znaju kako jedan takav glas više znači nego deseci onih koji tamburaju po prošlosti.
– Mislim da će s vremenom politika uistinu postati posao časnih ljudi koji se time bave prvenstveno radi altruizma, a ne radi ostvarivanja svojih privatnih interesa i ambicija – kaže Orešković.
Budući da je od jutros, nezadovoljni zbog novog koaliranja, više osoba napustilo Stranku s imenom i prezimenom, politički analitičar i stranački strateg Ivica Relković komentirao je aktualna događanja.
– Racionalna je odluka da se ide u parlamentarne izbore na ovaj način, a svatko može imati neku drugu odluku. Ja to više apsolutno ne bih mjerio s drugim kriterijima osim racionalnih jer svi drugi kriteriji su osobni – rekao je Relković.
Relković je uvjeren da odlazak pojedinaca neće imati utjecaja na matematičku kombinaciju kod izbora, jer kako tvrdi, ovo nisu lokalni izbori, već nacionalni. Marijana Puljak iz Pametno i Davor Nađi iz Fokusa složili su se kako od osnivanja svojih stranaka žele normalnu, bogatiju i složniju Hrvatsku, te ujedinjeni nude biračima zaokret, a kao neke od pogodnosti spomenuli su manje poreze i bolju socijalnu državu.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!