JANDROKOVIĆEVA PORUKA Neka kampanja bude korektna, razgovarajmo o programima!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na konferenciji za medije uoči početka predizborne kampanje šef izbornog stožera HDZ-a i nositelj HDZ-ove liste u II. izbornoj jedinici Gordan Jandroković poručio je kako njegova stranka želi da kampanja bude korektna i usmjerena na budućnost te da se u njoj razgovara prvenstveno o programima. Kaže kako su u HDZ-u svjesni da je pred nama vrijeme velikih izazova, zbog čega je u središtu HDZ-ovog programa sigurnost, prvenstveno sigurnost koja se odnosi na zaštitu života i zdravlja građana, ali i sigurnost vezana uz plaće i mirovine.

Broj mandata na koje HDZ računa na izborima nije želio precizirati.

-Najbolja pobjeda je ona koja je apsolutna i koja omogućava da sami sastavljate Vladu. Trudit ćemo se osvojiti što je veći broj mandata, a građani će odlučiti koji će to broj biti – poručio je Jandroković, dodajući kako je HDZ nakon izbora spreman pregovarati s opcijama koje su im svjetonazorski bliske te koje su spremne preuzeti odgovornost za Hrvatsku.

Otkrio je i kako HDZ za kampanju neće primati donacije tvrtki koje su bile obuhvaćene Vladinim mjerama vezanima uz krizu uzrokovanu Covidom-19 jer su ta sredstva, naglasio je, bila namijenjena prvenstveno radnicima. Stoga će taj novac biti preusmjeren državni proračun. Jandroković je dodao kako će HDZ svakoga dana tijekom kampanje imati konferencije za medije na kojima će biti riječi o izbornom programu i drugim aktualnim temama.

Unatoč rastu broja oboljelih od koronavirusa u Hrvatskoj, Jandroković vjeruje kako će se izbori ipak moći održati te je pozvao građane na oprez i odgovornost. Zbog trenutne situacije neće biti niti velikih predizbornih okupljanja, dodao je, kakva su bila uobičajena u ranijim kampanjama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!