MILIJUNSKA INVESTICIJA Nakon pet godina, završena obnova Radničkog naselja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon pet godina rekonstrukcije i uređenja bjelovarskog Radničkog naselja, radovi se privode kraju. Veliko investiranje u Radničkom naselju zaokruženo je asfaltiranjem Savske ulice duge 190 metara. Vrijednost radova iznosi 250 tisuća kuna dok je u zadnjih pet godina u Radničko naselje uloženo ukupno 17 milijuna kuna.

– Još su 2015. godine krenuli prvi radovi na kanalizaciji i odvodnji. Cijelo je naselje bilo vrlo problematično zbog načina gradnje, ali i zbog toga što je tek legalizacijom većina kuća dobila mogućnost priključenja na sam vodovodni sustav. Prošle godine uložili smo milijun kuna u obnovu vrtića i 250 tisuća kuna u novo dječje igralište. Uz sve navedeno, novim asfaltom i ovi će stanovnici dobiti infrastrukturu kakvu zaslužuju – rekao je gradonačelnik Dario Hrebak poručivši da u ovom mandatu više neće biti kuće i ulice koja neće imati asfalt kao osnovnu komunalnu infrastrukturu.
Na kraju obilaska posljednje uljepšane ulice u Radničkom naselju, gradonačelnik je ukazao na još nekoliko gradskih ulica u kojima se nalaze tek dvije do tri kuće, no poručuje da će se do kraja mandata i to riješiti. (D. Aleksić)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!