PARLAMENTARNI IZBORI Glas za HDZ, glas za sigurnu Hrvatsku!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sigurna Hrvatska – kratak i jasan izborni slogan koji biračima poručuje: vaš glas za Hrvatsku demokratsku zajednicu znači izbor sigurnog posla, veće plaće i mirovine te izbor brzog gospodarskog oporavka.

Izborna poruka nije puko obećanje već iza nje stoji rad članova i vodstva na temeljnim načelima točno punih 31 godinu, a to su domoljublje, državotvorstvo, narodnjaštvo i naše kršćanske vrijednosti.

Današnji HDZ na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem u prvom poluvremenu svog mandata pokazao je da se zna nositi s velikim i neočekivanim krizama. Prvi je bio slučaj Agrokor koji je prijetio rušenjem ogromnog sustava s gubitkom tisuća radnih mjesta. Zakonodavni okvir i rješavanje krize priznati su u EU i svijetu kao efikasan sustav rješavanja tako goleme krize.

Drugi je slučaj pandemije covida-19 u kojem se brzom, pravovremenom i učinkovitom reakcijom sačuvalo zdravlje nacije, ali što nije manje bitno, sačuvalo gospodarstvo. Država je stala iza poslodavaca i isplatila plaće za oko pola milijuna radnika puna tri mjeseca.

Unatoč kritikama kako ova Vlada HDZ-a ne čini ništa za našu Županiju, ovom se mjerom koristilo 1753 poslodavca, plaćeno je 11.468 radnika i u dva mjeseca potrošeno 75.254.477 kuna samo za radnike Bjelovarsko-bilogorske županije.

Predsjednik Plenković sažeo je namjere HDZ-a u budućnosti: “imamo zadaću i prigodu dalje unaprjeđivati naše društvo, osnaživati hrvatsku ekonomiju, jačati institucije koje su se pokazale otpornim, žilavim i agilnim u vremenu pandemije covida-19 te dodatno osnaživati hrvatski suverenizam, koristeći sve prednosti kvalitetnog i utjecajnog položaja kojeg imamo u međunarodnoj zajednici i u Europi.”

Koliko su HDZ-u važni poduzetnici za razvitak gospodarstva svjedoči i Vladine mjere iz prethodnog mandata poput smanjivanja poreza i davanja, administrativnih rasterećenja, rasta zaposlenosti te ostvarivanja proračunskog viška. Financijska stabilnost države osnažila je i reputaciji u svijetu financija pa u narednom razdoblju možemo očekivati 21,5 milijardu eura iz europskog proračuna.

Hrvatski građani su pred izborom takve perspektive, s ljudima koji dokazano znaju, hoće i mogu Hrvatsku voditi naprijed ili pak pred eksperimentom, avanturizmom i nedoraslošću političkih protivnika.

(Sponzorirani članak)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!