SAVJET ZA RATNE VETERANE Nitko nema pravo privatizirati Domovinski rat!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U Bjelovaru je osnovan SDP-ov Savjet za ratne veterane Bjelovarsko-bilogorske županije. Uz predsjednika SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije Tihomira Jaića, osnivačkoj sjednici nazočili su predsjednik Savjeta za ratne veterane SDP-a Hrvatske umirovljeni pukovnik HV-a Vinko Kovačić i tajnik Davor Stanković.

– SDP je kao velika hrvatska stranka uvijek imala jasan stav o obrambenom Domovinskom ratu. Hrvatski branitelji, danas ratni veterani, nisu se borili za stranke ni pojedine političare nego za slobodnu Hrvatsku. Zato nitko nema pravo privatizirati Domovinski rat i ratne veterane. U Vladi SDP-a dvostruko više ratnog staža imali su ministri Matić, Kotromanović…, nego ministri u HDZ-ovim, tzv. „domoljubnim“ vladama nakon nje – poručili su iz SDP-a.
Za predsjednika SDP-ovog Savjeta za ratne veterane Bjelovarsko-bilogorske županije izabran je Damir Feher, časnik i dragovoljac.
Nakon sjednice položen je vijenac kod Spomenika poginulim braniteljima na Trgu Eugena Kvaternika. Tako su SDP-ovci odali počast i iskazali najdublje poštovanje hrvatskim braniteljima palima u obrani Lijepe naše.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!