ČLANOVI H-8 NE MIRUJU Idući tjedan spremaju novi nastup svome gradu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon što je nakon više od deset godina u BJelovaru po prvi puta otkazano natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima za ”Trofej grada Bjelovara” zbog krize uzrokovane COVIDOM-19, koje se je trebalo održati 28.3.2020. i za koje je sve bilo pripremljeno,  vrijedni članovi H-8 i bjelovarske mažoretkinje nastavili su nakon popuštanja mjera svoje treninge.

Zadnji mjesec dana nastavili su svoje treninge u Sokolani 1 uz stručne trenere pripremajući se za nastupe i nadolazeća natjecanja. Predsjednik klub Dragutin Hubak izražava nadu da će se sve ponovo vratiti u normalu i da će se nastaviti natjecanja na svim razinama.

-Članovi H-8 i bjelovarske mažoretkinje pripremaju se za prvi nastup, nakon duže pauze, povodom Bjelovarskog kulturnog ljeta, u subotu 27.6.kod paviljona, u 19,00 sati. Ovim putem pozivao Bjelovarčane da dođu i uživaju u plesnim točkama plesnih parova i pojedinaca u standardnim i latinsko-američkim plesovima te nastupu sve četiri kategorija mažoretkinja – najmlađih kikića, kadetkinja B i A te juniorki – kaže Hubak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!