JANDROKOVIĆ U PODRAVINI Zdravlje i sigurnost građana HDZ-u su na prvom mjestu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Gordan Jandroković, nositelj HDZ-ove liste u II. izbornoj jedinici, danas je u obilasku Koprivničko-križevačke županije. Tijekom druženja s biračima u Koprivnici, podsjetio je kako je u središtu HDZ-ovog izbornog programa sigurnost.

-To je prije svega sigurnost zdravlja i života naših građana, sigurnost isplata plaća i mirovina, sigurnost za našu djecu i njihovo obrazovanje. To je prioritet i mi ćemo na tome inzistirati – poručio je Jandroković.

Dodao je kako postoje mnogi koji ulaze u politički prostor nesvjesni što su prioriteti te koji potom od partikularnih tema pokušavaju činiti glavne teme. To, kaže Jadroković, za HDZ nije opcija. Kazao je kako će njegova stranka u kampanji inzistirati samo na važnim temama, među kojima je i trenutna koronakriza, koju drži jednim od najvećih izazova u novijoj povijesti.

-Nećemo pristati na kampanju koja će biti neozbiljna, koja će se svoditi na osobne uvrede i difamacije i koja će nametati periferne teme kao glavne. A glavna je u ovome trenutku zdravlje i sigurnost građana – kazao je Jandroković, ponovivši kako vjeruje da će HDZ u drugoj izbornoj jedinici osvojiti minimalno šest mandata.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!