NEMA DOSADE Nikada veće Bjelovarsko kulturno ljeto

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ovogodišnjim Bjelovarskim kulturnim ljetom plan je nadomjestiti sva događanja koja je pandemija spriječila. Vrlo bogatu i najveću do sada priredbu tako se može očekivati od 26. lipnja i to u trajanju od 90 dana. Osim što će se raznolikim sadržajem ljeto uljepšati svim žiteljima i posjetiteljima grada Bjelovara, kroz 90 različitih programa ujedno se želi pomoći bjelovarskim umjetnicima koji su sve programe i osmislili – jer danas njihov posao nije lako raditi, istaknuo je gradonačelnik Dario Hrebak.
-Bjelovarski umjetnici će činiti najveći dio izvođača, ako ne i sve jer želimo njima pomoći. Krećemo sa Zajednicom udruga u kulturi, potom su tu koncerti, radionice za djecu, čitaonice, književne večeri, Filmodrom, ljetno kino, izložbe su samo neki od dijelova programa – naveo je Hrebak.
Kulturno ljeto će ove godine otvoriti Zajednica udruga u kulturi grada Bjelovara, a u njihovo ime svoj dio programa najavio je Boris Abramović.
-Naša sada već tradicionalna manifestacija, treću godinu zaredom, Razglednica Zajednice udruga u kulturi gdje se predstavljaju sve udruge jednim zajedničkim koncertom s HORKUD-om Golub u petak kada se otvara Bjelovarsko kulturno ljeto na kojem ćemo imati i folklor i predstave – otkrio je Abramović.
Poseban program ove godine imat će i DOKUart jer izlaze iz bjelovarskog kina u središnji park gdje će na više lokacija prikazati profesionalne dokumentarne filmove.
Detaljan program svih sadržaja organizatori će slati na tjednoj bazi. (D.Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!