NEMA DOSADE Nikada veće Bjelovarsko kulturno ljeto

BJELOVAR – Ovogodišnjim Bjelovarskim kulturnim ljetom plan je nadomjestiti sva događanja koja je pandemija spriječila. Vrlo bogatu i najveću do sada priredbu tako se može očekivati od 26. lipnja i to u trajanju od 90 dana. Osim što će se raznolikim sadržajem ljeto uljepšati svim žiteljima i posjetiteljima grada Bjelovara, kroz 90 različitih programa ujedno se želi pomoći bjelovarskim umjetnicima koji su sve programe i osmislili – jer danas njihov posao nije lako raditi, istaknuo je gradonačelnik Dario Hrebak.
-Bjelovarski umjetnici će činiti najveći dio izvođača, ako ne i sve jer želimo njima pomoći. Krećemo sa Zajednicom udruga u kulturi, potom su tu koncerti, radionice za djecu, čitaonice, književne večeri, Filmodrom, ljetno kino, izložbe su samo neki od dijelova programa – naveo je Hrebak.
Kulturno ljeto će ove godine otvoriti Zajednica udruga u kulturi grada Bjelovara, a u njihovo ime svoj dio programa najavio je Boris Abramović.
-Naša sada već tradicionalna manifestacija, treću godinu zaredom, Razglednica Zajednice udruga u kulturi gdje se predstavljaju sve udruge jednim zajedničkim koncertom s HORKUD-om Golub u petak kada se otvara Bjelovarsko kulturno ljeto na kojem ćemo imati i folklor i predstave – otkrio je Abramović.
Poseban program ove godine imat će i DOKUart jer izlaze iz bjelovarskog kina u središnji park gdje će na više lokacija prikazati profesionalne dokumentarne filmove.
Detaljan program svih sadržaja organizatori će slati na tjednoj bazi. (D.Aleksić)

Sviđa ti se ovaj članak?

Dodaj zvjezdicu za ocjenu

Članak nema ocjena. Budi prvi i ocijeni ga.

Hvala na ocjeni!

Prati nas na društvenim mrežama!