MJESNI DOMOVI U tijeku obnova više objekata na području općine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – Uz pomoć svojeg Komunalnog poduzeća, Općina Rovišće uređuje pojedine mjesne domove. Načelnik Slavko Prišćan posebno ističe vrijednost Komunalnog poduzeća koji u slučaju lošeg vremena i nemogućnosti vanjskih poslova, uvijek vrijedno radi na unutrašnjim radovima kao što su upravo uređenja domova. Ljepši izgled tako uskoro čeka dom u Kraljevcu za koji je Općina osigurala preko 50 tisuća kuna.

– Treba spomenuti dom u Kraljevcu kojeg uređujemo putem našeg Komunalnog poduzeća. Uređeni su zidovi, stropovi, a uskoro se očekuje i postavljanje nove kuhinje. Želimo da i taj dom bude što više na raspolaganju i da se što više koristi – rekao je Prišćan.
Isto tako, obnavlja se i mjesni dom u Kakincu za koji je Općina izdvojila preko 25 tisuća kuna.
– Kod mjesnog doma u Kakincu uređujemo pristup za invalide i terasu. Za te radove dogovorili smo se s mještanima od kojih nam čak neki i pomažu. Također, namjera je da se dom što više koristi i da stoji na raspolaganju za sva događanja – kaže Prišćan.
Iako se proračun puni slabije no inače, načelnik vjeruje da će se situacija što prije stabilizirati te da će se sve planirano i zacrtano na koncu i uspjeti realizirati. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!