NEMA ODMORA Općina raspisala tri natječaja za tri važna projekta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Ljetne fjake i odmora neće biti u Velikoj Pisanici u kojoj su sada raspisali tri natječaja za projekte koje se ove godine nadaju privesti kraju.
– Najveći natječaj odnosi se na uređenje našeg glavnog spremišta DVD-a, odnosno Vatrogasne zajednice u Velikoj Pisanici. Investicija vrijedi preko 500 tisuća kuna – rekao je načelnik, Fredi Pali.
Fredi Pali, načelnik Velike Pisanice
Osim iz općinskog, novac za vatrogasno spremište dolazi i iz proračuna Ministarstva graditeljstva. Drugi raspisani natječaj je onaj za dovršetak centralnog grijanja u društvenom domu i kapelici u Ribnjačkoj, a do kraja godine se Pali nada dovršiti i uređenje katoličkog groblja u Velikoj Pisanici.
– Radovi se odnose na samo groblje i njegovo ograđivanje, a to je samo početak uređenja jer uredit će se i drugi grobovi. No, budući da je katoličko groblje u Velikoj Pisanici centralno i najveće, od njega ćemo krenuti – kaže Pali.
Ove je godine u planu i uređenje parkirališta i prilaznih staza kod centra udruga i sportske dvorane čijem se skorašnjem dovršetku Velikopisaničani nadaju. (D. Mlinac)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!