DAN OPĆINE Brojni projekti kao rezultat uspješne godine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

IVANSKA – Dan je Općine Ivanska, a za rođendan neke jedinice lokalne samouprave obično se gleda unatrag u ono što je napravljeno u posljednjih godinu dana. U Ivanskoj na to mogu biti ponosni jer je ona trenutno veliko gradilište, najveće u povijesti te općine, ističe općinsko vodstvo. Najponosniji su na osam i pol milijuna kuna vrijedan županijski projekt obnove škole i sportske dvorane. Dovršetku obnove se raduje predsjednik Općinskog vijeća, Marin Samardžija.
FOTO BBŽ
– Mislim da će projekt obnove škole i sportske dvorane pomoći da cijele generacije dobiju jedan novi dojam Ivanske, kakav i zaslužuju. Školu je bilo potrebno obnoviti tako da je ovaj projekt dobro došao – rekao je Samardžija.
Načelnik Željko Mavrin
Dobro je došla i obnova ceste Babinac-Gornja Petrička koja je odrađena u suradnji sa Županijskom upravom za ceste, a provedeno je i nekoliko samostalnih općinskih projekata, navodi načelnik, Željko Mavrin.
– Obnovili smo Vatrogasni dom u DVD-u Ivanska, a isto tako smo u nekoliko vatrogasnih i mjesnih domova izmijeniti stolariju – kaže Mavrin.
Uređivali su se i poljski putovi, krenuo je vodovod u Križicu, a u samom centru Ivanske su mještani dobili besplatan pristup internetu zahvaljujući europskom projektu WiFI4EU. (D. Mlinac)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!