PORUKA IZ DARUVARA HDZ i dalje snažno za investicije u BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kandidati HDZ-a u II. izbornoj jedinici posjetom Daruvaru nastavili su predizbornu kampanju uz dodatne mjere opreza.

-HDZ svoj program i kandidate predstavlja na otvorenim prostorima i uz izbjegavanje rukovanja, grljenja i drugih navika koje su inače normalne i uobičajene. Virus je tu, nije nas napustio, ali moramo ići dalje – rekao je Gordan Jandroković, predsjednik Sabora i prvi na listi HDZ-a.

Na izborima ne očekuje manju izlaznost od uobičajene, ali najavljuje dodatne mjere zaštite koje neće ugroziti zdravlje građan.

-Već znamo da treba dezinficirati ruke, držati se propisane udaljenosti, vjerojatno će birači nositi svoje olovke, bit će dezinfekcijska sredstva. Sam izborni dan, ako ćemo se držati preporuka, ne bi trebao predstavljati rizik – rekao je Jandroković.

Dodao je i da je broj zaraženih u Hrvatskoj i dalje pod nadzorom te da je Hrvatska, uz Sloveniju, država s najmanje aktivnih slučajeva po broju stanovnika.

Posjetom gradilištu Dječjeg vrtića Vladimira Nazora, čiji su radovi na dogradnji vrijedni devet milijuna kuna, a financiraju se europskim i državnim novcem, najbolje je demantirao kritike kako u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema državno financiranih projekata. Jandroković je podsjetio i kako je nastavljena gradnja brze ceste do Bjelovara.

Predsjednik županijskog HDZ-a i kandidat na izborima Miro Totgergeli demantirao je još jednu predizbornu laž da je “HDZ protiv gradnje nove bolnice u Bjelovaru”. Na novinarski upit odgovorio je da lokalni HDZ i Vlada snažno podupiru gradnju bolnice, da su osigurali 75 milijuna kuna europskog i državnog novca, ali nisu zadovoljni vođenjem projekta.

Ruža Hrga, također kandidatkinja HDZ-a u II. izbornoj jedinici, inače dužnosnica u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, najavila je državne mjere za samozapošljavanje prvenstveno namijenjene mladima, a napomenula je i brigu države za osobe u zreloj dobi kojima se intervencijama iz proračuna čuvaju radna mjesta te intenzivno traže načini za zapošljavanje dugotrajno nezaposlenih osoba.

 

(Sponzorirani članak)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!