PRODAJA ZEMLJIŠTA Općina traži kupce za još dvije čestice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ĐULOVAC – U Đulovcu se nastavlja Javni natječaj za prodaju zemljišta u vlasništvu Općine. Gotovo na svakom općinskom vijeću, jedna od točaka dnevnog reda je pitanje prodaje istih koja imaju neki tržišni interes te ujedno zainteresiranog kupca. Za Općinu je prodaja ovakvog tipa od velikog značaja jer punijim proračunom lakše je ostvariti planirane projekte, kaže načelnik, Drago Hodak.
– Moram priznati da već imamo prihodovnu stranu značajno poboljšanu u odnosu na protekle godine. Prodaja zemljišta jedan je od načina kako financiramo razvojne projekte poput modernizacije prometnica i ostalog – rekao je Hodak.
Iako se nekretnine, odnosno zemljišta koja su trenutno u ponudi još nisu prodala, načelnik vjeruje da uskoro budu jer, kaže, zainteresiranih ima.
– Dvije čestice koje se trenutno prodaju još uvijek nisu prodane, ali mislim da postoji interes i za jednu i drugu tako da neće biti problem sklopiti ugovor sa zainteresiranima, a cijeli proces trebao bi biti gotov vrlo brzo – kaže Hodak.
Javni natječaj za prodaju građevinskog i poljoprivrednog zemljišta moguće je pogledati i preuzeti sa službene stranice Općine Đulovac. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!