RESTARTOVCI Dijelili građanima četke kako bi počistili korupciju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Kako napreduje kampanja tako i oni koji se vide u saborskim klupama zahuktavaju svoje aktivnosti. Restartovci Druge izborne jedinice su tako u Garešnici građanima dijelili letke i četke kako bi počistili nakupljenu korupciju, kaže SDP-ova Vesna Nađ.
FOTO: FACEBOOK DB NEZAVISNA LISTA
-Sve što država pumpa iz proračuna, to oni sitni štakori i miševi u korupciji poglođu i zapravo građani dobivaju mrvice, a mi ne želimo da građani dobivaju mrvice – istaknula je Nađ dodavši kako Hrvatska baš kao i kompjuter kada “šteka” treba restart, poručila je Nađ. Zaokret priziva i Damir Bajs nezadovoljan odnosom države prema Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Izbori li on mandat bit će, najavljuje, bjelovarsko-bilogorski glas u Saboru.
-Moja stranka bi htjela zastupati interese ovog dijela Hrvatske i Zagreba, baš kao što IDS zastupa u Istri interese svojih ljudi – naglasio je Bajs.
FOTO: FACEBOOK DB NEZAVISNA LISTA
Isto obećava i šef županijskih socijaldemokrata Tihomir Jaić kojem je prioritet ipak poljoprivreda koju će, obećaje, vratiti obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Najavljuje Jaić osnivanje veletržnica po uzoru na Italiju i jačanje zadruga.
-Preko zadruga poljoprivrednici bi puno lakše plasirali svoju robu na tržište, a država će stati iza njih financijski, pravno i logistički – ističe Jaić.
Ipak, osvoji li Restart koalicija vlast, prvi potez će biti izjednačavanje hrvatskih poljoprivrednih potpora s onim europskim, najavili su s garešničke tržnice Restartovci.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!