JANDROKOVIĆ PORUČIO Glasovi na desnom spektru koji ne odu HDZ-u, direktna su pomoć SDP-u

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZAGREB – Kandidati HDZ-ove liste u drugoj izbornoj jedinici, predvođeni nositeljem liste Gordanom Jandrokovićom, dan provode u Sesvetama. Družeći se s građanima, Jandroković je kazao kako je izvjesno da će bitka između HDZ-a i Restart koalicije u toj jedinici biti žestoka, no naglasio je kako ne sumnja u osvajanje šest mandata. Smatra i kako Škorin Domovinski pokret nema snagu kakvu si sam pripisuje te je dao konkretan savjet biračima.
-Pozivan birače od centra na desno da svoj glas daju Hrvatskoj demokratskoj zajednici. To je siguran glas za zaštitu hrvatskog identiteta i naših vrijednosti, za demokršćansku i narodnjačku Hrvatsku – kazao je Jandroković.
Glasovi koji odu drugim političkim opcijama na desnoj stranci spektra, dodao je Jandroković, direktno pomažu SDP-u i Restart koaliciji. Ponovio je i svoj stav kako se na izborima bira između Plenkovića i sigurnosti te Bernardića i eksperimenta.
-Mi moramo imati ljude koji su dokazani kao lideri i koji razumiju vrijeme u kojem živimo, koji su ozbiljni i odgovorni. Bilo kakav pokušaj šarlatanstva, eksperimenta i avanturizma Hrvatskoj u ovom trenutku nije potreban – dodao je Jandroković.
HDZ-ovci su, među ostalim, obišli i tradicionalni sesvetski sajam, pri čemu su posebno istaknuli brigu za male poljoprivredne proizvođače.
-Sjetite se krize vezane uz Agrokor. Prvo što smo učinili bilo je da se osiguraju isplate sredstva našim OPG-ima, a i u trenutnoj situaciji tražili smo od velikih trgovačkih lanaca da otkupljuju robu od OPG-ova – podsjetio je glavni tajnik HDZ-a
Drugu izbornu jedinicu sutra će pak obići predsjednik HDZ-a Andrej Plenković. Nakon obilaska Kopriničko-križevačke županije, za 14 sati u Bjelovaru je zakazano druženje s građanima kod paviljona u središnjem gradskom parku. Nakon toga, u 15 i 30, kao predsjednik Vlade, Plenković će u Daruvaru položiti kamen temeljac za izgradnju Veteranskog centra, nacionalnog projekta vrijednog 92,4 milijuna kuna.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!