ZASTOJ KAMPANJE Hoće li koronavirus zakočiti Restartovce?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/ZAGREB – Sadašnja kampanja za parlamentarne izbore će se definitivno pamtiti s obzirom na to da ju dijelom diktira koronavirus. Upravo je s tim u II. izbornoj jedinici suočena Restart koalicija. Nakon što je potvrđeno da je nositelj liste Rajko Ostojić bio u kontaktu sa SDP-ovim Adrianom Friganovićem koji je pozitivan na koronavirus, Ostojić je najavio da odlazi u samoizolaciju, ali da će isto učiniti i ostali kandidati Restarta u drugoj izbornoj jedinici, uključujući i partnerske stranke. To nam je potvrdio šef bjelovarsko-bilogorskih SDP-ovaca i sam kandidat na listi, Tihomir Jaić koji ipak napominje kako će više informacija biti poznato kasnije.
Tihomir Jaić

 

-Čekamo nalaze doktora Rajka Ostojića koji je u ponedjeljak na testiranju bio negativan. Jutros je ponovno testiran i vidjet ćemo danas kakvi će biti nalazi – rekao je Jaić.
Njemu je, kaže Jaić, rečeno da ne mora otići u samoizolaciju, ali se unatoč tome, napominje maknuo, a ovisno o tome hoće li Ostojić biti pozitivan ili negativan na koronavirus će vidjeti kako će postupati.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!