NAPOKON GOTOV Drugo po redu najveće naselje dočekalo novouređen dom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ĐULOVAC – Nakon što je veliki projekt obnove mjesnog doma u Velikim Bastajima završen, a tehnički pregled obavljen, još je samo ostalo dobiti uporabnu dozvolu čije se izdavanje očekuje ovih dana. Dobivanjem zadnje potvrde, mjesni dom ponovno će biti na raspolaganju žiteljima za obavljanje svih društvenih događanja. U projekt je uloženo 4 i pol milijuna kuna financiranih iz Mjere 7.4.
Načelnik Drago Hodak
– Mjesni dom u Velikim Bastajima potpuno je rekonstruiran i dograđen te ima kapacitet sjedećih mjesta za 300 ljudi. Isto tako, osigurana je profesionalna kuhinja kao i veliki parking. Uspjeli smo dobiti stopostotni novčani iznos iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj i zato sam posebno zadovoljan – rekao je načelnik Općine Đulovac, Drago Hodak.

 

Načelnik je posebno zadovoljan i zato što je mjesni dom dobilo upravo naselje Veliki Bastaji jer, kaže, do sada nisu imali prikladno mjesto za okupljanje.
– Radi se o naselju koje do sada praktički nije imalo objekt gdje se ljudi mogu okupljati. Jedino su imali neki objekt bez sanitarnog čvora, no to samo po sebi dovoljno govori. Mislim da su naselje Veliki Bastaji ovakav potpuno obnovljeni dom itekako zaslužili – ističe Hodak.
Prema svemu sudeći, zasluženi dom na raspolaganju će biti vrlo brzo. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!