RADNO LJETO U Končanici realiziraju više projekata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KONČANICA – U općinu Končanica stigli su dodatni novčani iznosi za nastavak uređenja društvenog doma u Daruvarskom Brestovcu. Naime, od Ministarstva regionalnog razvoja, Općina je dobila 250 tisuća kuna kako bi treća faza radova uspješno mogla krenuti. Osim toga, planiraju se i drugi poslovi.
– Prema Ministarstvu graditeljstva kandidirali smo nabavu traktora i malčera. Za to smo dobili 142 tisuće kuna. Kupnjom traktora i malčera svoje ćemo poljske putove moći puno bolje održavati. Zatim smo Ministarstvu regionalnog razvoja, po osnovi za nacionalne manjine, kandidirali izgradnju garaže za vatrogasno vozilo. Te rezultate još čekamo – kaže načelnik Općine Zlatko Bakunić.
Putem natječaja preko tamošnjeg LAG-a kandidiran je i projekt za društveni dom u Otkopima gdje bi se uvelo centralno grijanje te uredio kat. Za neke natječaje rezultati su već poznati.
– Prošli smo na nabavi mobilno reciklažnog dvorišta. Još uvijek traje papirnati dio posla jer treba proći sve suglasnosti, izjave i slično. No, kada se to odradi, i taj bi se plan trebao ostvariti – rekao je Bakunić.
Budući da je dokumentacija još u tijeku, radovi čekaju, no važno je da se radi i planira jer općinskim projektima nastoji se olakšati svakodnevica svim žiteljima Končanice. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!