NOVI ASFALT Razvija se infrastruktura na mjestu budućih toplica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na području grada Bjelovara završilo se asfaltiranje dvije male ulice i puta prema farmi u Velikom Korenovu. U jednoj od ulica novi asfalt i život bez prašine tako je dobilo oko sedam kuća dok jednu ulicu čini put prema budućim bjelovarskim toplicama, ističe gradonačelnik, Dario Hrebak.
Gradonačelnik Dario Hrebak
– U Velikom Korenovu gdje su asfaltirane tri male ulice uloženo je 576 tisuća kuna. Radi se o ulicama s nekoliko kuća koje nisu bile asfaltirane, no mještani su sada zadovoljni jer dobili su infrastrukturu 21. stoljeća. Asfaltirana je i ulica koja vodi prema budućim toplicama odnosno bušotini – rekao je Hrebak.
Da projekt bjelovarskih toplica dobro napreduje, dokaz je i njihov prvi vizualni prikaz koji se očekuje krajem ovog tjedna, najavljuje Hrebak.
– S razvijanjem infrastrukture u Velikom Korenovu nastavljamo i dalje upravo zbog gradnje toplica. U ovom trenutnu za taj se projekt slaže kompletna dokumentacija, a do kraja tjedna znat će se prvi prikaz kako bi toplice trebale izgledati dok će za nekoliko tjedana biti završeno idejno rješenje. Osim asfaltiranog djela ulice u Velikom Korenovu, za to se naselje trenutno projektira i dokumentacija za projekt kanalizacije i otpadnih voda. Tako da će Veliko Korenovo, uz same toplice, imati infrastrukturu kakvu tamošnji mještani i zaslužuju – zaključuje gradonačelnik. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!