JANDROKOVIĆ PORUČIO Na ucjene ne pristajemo, Plenković će opet biti premijer!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Gordan Jandroković danas nastavlja obilazak druge izborne jedinice u kojoj je nositelj HDZ-ove liste. U Grubišnom Polju je ponovio kako ne sumnja da će HDZ biti relativni pobjednik nadolazećih izbora, kazavši kako će koalirati sa strankama i pojedincima koji su mu svjetonazorski bliski i koji su spremni preuzeti odgovornost u turbulentnim vremenima koja čekaju, ne samo Hrvatsku, već i ostatak svijeta.

-Na mirnome moru, kada je situacija pod kontrolom, svatko može upravljati brodom. Ali, kada je olujno vrijeme i kada su veliki valovi, onda tražite kapetana koji je iskusan, stručan i koji će dovesti brod u mirnu luku. Mi takvog kapetana imamo, na lijevoj strani takav čovjek ne postoji – poručio je Jandroković koji ne sumnja da će Andrej Plenković ponovno biti premijer. HDZ, dodao je, neće pristajati na ucjene Miroslava Škore koji suradnju nakon izbora uvjetuju upravo time da se Plenković odrekne dužnosti premijera.

-To je neozbiljna teza čovjeka koji misli da je politika igra i zabava, koji nije svjestan da se nalazimo u vrlo ozbiljnom vremenu u kojem lideri političkih stranaka preuzimaju odgovornost, a ne zbijaju šale i ne izmišljaju političke modele koji su neodrživi – kazao je Jandroković.

Komentirao je i činjenicu što osobe zaražene koronavirusom neće moći glasovati na nedjeljnim izborima.

-Državno izborno povjerenstvo organizira i provodi izbore u dogovoru s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo. Tamo su stručnjaci, epidemiolozi, ljudi koji znaju što govore i koji su svoju stručnost dokazali tijekom posljednja četiri mjeseca krize – zaključio je Jandroković, dodajući kako struku treba slušati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!