NOVA PODRŠKA HDZ-u Između Bernardića i drugih opcija – on bira Plenkovića

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Prvi na listi HDZ-a u 2. izbornoj jedinici Gordan Jandroković i kandidati na listi u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji današnji dan proveli su družeći se s članovima i simpatizerima u Grubišnom Polju, Velikom Grđevcu, Velikoj Pisanici i Novoj Rači. Prilikom obilaska Velike Pisanice znakovitu podršku Hrvatskoj demokratskoj zajednici dao je i tamošnji načelnik, nezavisni Fredi Pali.
Gordan Jandroković u Velikoj Pisanici
-Ja kao načelnik Općine već 20 godina u petom mandatu, ja nisam u HDZ-u, no moram reći činjenicu da je u posljednje četiri godine HDZ-ova Vlada dala najviše sredstava za lokalnu samoupravu. Odnosno ona sredstva koja su se odnosila na fiskalna poravnanja i projekte koji su bili vezani za naše lokalne jedinice – kazao je Pali dodavši kako su to činjenice koje nitko ne može osporiti. Pali se osvrnuo i na kandidate za premijera te istaknuo koga bi on volio vidjeti u toj ulozi.
Načelnik Fredi Pali dočekao je HDZ-ovog kandidata Jandrokovića i podržao ga, iako sam nije u HDZ-u
-Ako me pitate sada nakon ove izborne kampanje koja je pri kraju, kojeg bi premijera izabrao, ponavljam – ja nisam u HDZ-u, no kada ću morati birati onda će mi u svakom slučaju biti draže da premijer ostane Andrej Plenković, nego ovi drugi kandidati koji se predloženi – jasan je bio Pali.

Nositelj liste Gordan Jandroković osvrnuo se i na proces decentralizacije, posebno fiskalne decentralizacije. Naglasio je kako gotovo nema gradonačelnika ili načelnika, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali, a da osporavaju taj veliki uspjeh Vlade zahvaljujući kojem se ravnomjerno i znatno brže nego ikad prije razvijaju sve lokalne samouprave. Jandroković se osvrnuo i na Palijevu izjavu rekavši kako mu je drago da ljudi primjete koliko se ulaže u projekte i da vjeruje kako će žitelji i ovog kraja dati svoj glas HDZ-u.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!