GLAZBENI TRAČ Bjelovarčane ovog petka čeka prava glazbena poslastica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta čiji organizator je Grad Bjelovar, ovog petka u Atriju Gradskog muzeja održat će se program pod nazivom Glazbeni trač. Radi se o “talk and music showu” na kojem će nastupati Ksenija Erker.

-Ona će s nama podijeliti neke svoje uspomene od mladosti, čak i prije toga pa sve do ovih zadnjih dana. Bit će tu druženja, pjevanja s različitim glazbenicima, pikantnih sitnica, a uz sve to, Ksenija Erker će nam otpjevati i neke svoje uspješnice, neke pjesme koje su obilježile njezinu karijeru, a vezane su uz prijeteljstvo s Arsenom Dedićem i Željkom Sabolom koji je naš Bjelovarčanin i njezin vjenčani kum – istaknuo je Mladen Medak Gaga, tvorac ove genijalne glazbene poslastice koja očekuje sve Bjelovarčane.
-Nadam se da će biti zanimljivo, zabavno i stoga pozivam sve koji znaju tko je Ksenija Erker i to ne samo iz ove varijente vezane uz kuhanje, već i uz glazbeni talent, da se svakako odazovu našem događaju – kazao je Gaga zaključivši kako će se sigurno podijeliti i koji dobar recept, što je dodatan razlog za doći na Glazbeni trač.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!