OTKAZAN MATURALAC Od Grčke, Hrvatske do samo puke želje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Novonastalom situacijom i ponovnim širenjem koronavirusa nastali su novi problemi i za mnoge maturante koji su već isplanirali svoja maturalna putovanja, želeći na taj način tradicionalno završiti svoje srednjoškolsko obrazovanje. Među njima su i bjelovarski gimnazijalci.
– Trebala su tri razreda ići u Grčku, međutim zbog trenutne situacije roditelji su s agencijom odlučili da se na maturalno putovanje ipak ide u Hrvatsku – rekao je Želimir Vujić, ravnatelj bjelovarske gimnazije.
No, vrlo brzo i taj se plan promijenio.
– Prvo smo trebali ići u Grčku, no zbog situacije nastale s koronom put je otkazan. Sva sreća uspjeli smo se dogovoriti za Hrvatsku, sve se vrlo brzo organiziralo tako da smo trebali ići već 6. srpnja – otkrila nam je učenica trećeg razreda gimnazije.
No, obzirom da se nije skupio dovoljan broj učenika, njih najmanje 40 – i to putovanje je otkazano i to od strane putničke agencije, napomenula je učenica.
– Skupilo nas se 32 tako da ipak ni taj maturalac neće biti realiziran. Sve je otkazano i zato smo svi tužni. Nadali smo se i veselili maturalcu, šteta što je ovako ispalo – kaže naša sugovornica.

Putovanje koje je trebalo biti realizirano u Biogradu na moru, Zadru, Šibeniku i okolici pretvorit će se tako u želju, za koju se svi nadaju kako ću im se ostvariti dogodine.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!