OZI Obiteljska zabava na najjače

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Navijanje, smijeh i čista, dječja zabava ispunile su bjelovarski središnji park na Obiteljskim zabavnim igrama, popularnom Oziju, kojeg i ovog ljeta organizira Udruga za zdravo i sretno djetinjstvo uz pokroviteljstvo Grada Bjelovara. U igrama – od odvajanja otpada (kojeg su iz sigurnosnih razloga zamijenile spužve), preko gađanja lopticama, pa do provlačenja kroz kolut – mogu sudjelovati roditelji, ali i bake i djedovi s djecom, a cilj je ojačati timski, obiteljski duh zbog čega u igrama moraju sudjelovati svi zajedno. To nije nikakav problem za Slavicu Marušić koja je zaigrala sa svojim unukom Grgurom jer, kaže baka Slavica, “djeca vole igrice, a voli ih i baka”. I pokazala se Slavica itekako vještom, pa su za nju igre bile lak zadatak.
-Nije zahtjevno, malo se sprtljaš, ali dobro je – kroz smijeh kaže Slavica koja smatra da bi takvih sadržaja trebalo biti i više.
S njom se slaže i njen unuk, devetogodišnji Grgur koji je ponosan na to što se s bakom kroz kolut uspio provući čak 15 puta! Ipak, nije mu provlačenje kroz kolut bila najdraža igra.
-Najviše mi se svidjela igra u kojoj smo morali odvojiti otpad, a najteža mi je bila ona s lopticama jer je teško pogoditi u mrežu – otkriva Grgur.

Oni koji su ove subote propustili OZI ne moraju tugovati jer će se Obiteljske zabavne igre održavati svake subote od 11 do 12 sati u parku ispred Narodne knjižnice Petar Preradović – one velike knjižnice dakle i to do kraja mjeseca. Sudjelovanje je besplatno, a nagrade su osigurane. I naravno – i na Obiteljskim zabavnim igrama se pridržava epidemioloških uputa. Sve što trebate napraviti je doći.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!