POMOĆ POLJOPRIVREDNICIMA Grad osigurao 300 tisuća kuna

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Grad Grubišno Polje pripremio je u svom proračunu 300 tisuća kuna kako bi pomogao poljoprivrednicima. No, prema riječima prvog čovjeka grada Zlatka Mađeruha, nije nemoguće da se taj iznos dodatno poveća jer se sada već vidi kako postoji velik interes poljoprivrednika za gradskom mjerom pomoći. Gradonačelnik je istaknuo i za što poljoprivrednici mogu dobiti pomoć.
– Iznenadio nas je interes jer prošle godine nismo potrošili sredstva koja smo imali u planu, ali ove godine interes je izuzetno velik. Poljoprivrednici pomoć mogu dobiti od osiguranja usjeva pa sve do nabave opreme za poljoprivredu – rekao je Mađeruh.
Gradonačelnik Zlatko Mađeruh
Natječaj je zatvoren, a sada je na redu povjerenstvo koje mora odraditi svoj dio posla i predložiti u konačnici gradonačelniku prijedlog liste za financiranje.
– Želimo pomoći jer korona je itekako ostavila traka. Mislimo da je dobra odluka bila pomoći, a na neki način želimo pokazati da uprava stoji uz njih i razmišlja o njihovim problemima – kaže Mađeruh.
U svakom slučaju, pomoć Grada poljoprivrednicima će itekako dobro doći pa ne čudi velik interes za gradskom mjerom pomoći.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!