BAZENI BJELOVAR Dobar odaziv potvrđuje slabiji odlazak na more

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Sezona na bjelovarskim bazenima odlično je počela. Unatoč nekolicini kišnih dana, kupača u prvih mjesec dana nije nedostajalo, kaže Marko Mihalinec, predsjednik Bjelovarskog plivačkog kluba.
– Početak je bio dosta neizvjestan zbog lošeg vremena i koronavirusa tako da nismo znali što će biti. No, vidimo da je odaziv stvarno dobar i u odnosu na prošlu godinu, vidi se da ljudi nisu otišli na more – rekao je Mihalinec.
FOTO; FACEBOOK BAZENI BJELOVAR
Mihalinec dodaje kako je, prvenstveno zbog činjenice što će mnogi ove godine, umjesto na moru, guštati na bazenima, kao malo koje godine prije, ove zabilježen izuzetno velik interes za školu plivanja, vaterpolo i druge dodatne sadržaje.
– Sve je redovno, treninzi su krenuli, a upisi su već završeni i grupe popunjene. Povećali smo broj trenera što znači da ih sada imamo osam zaposlenih. Tako da se sada može raditi u više grupa. Sve teče u najboljem redu – kaže Mihalinec.
Za ostatak ljeta su u planu i zanimljiva dodatna događanja poput turnira u odbojci. Mihalinec napominje kako na bazenu u svakom trenutku strogo pridržavaju važećih epidemioloških preporuka i mjera. (S. Trgovac Martan)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!