PODRAVSKI CEKER Ljeto na Zrinskom uz domaće i zdrave proizvode

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Grad Koprivnica, Turistička zajednica Koprivnice i koprivnički Komunalac tijekom svibnja su pokrenuli inicijativu “Podravski ceker”. Ta svojevrsna podrška svim lokalnim proizvođačima i OPG-ovcima nastavlja se i u ljetnim mjesecima. Tako će u sklopu programa Ljeta na Zrinskom građani moći kupiti podravske, domaće proizvode i to od 16. srpnja do 14. kolovoza. U sklopu inicijative koprivničkim poduzetnicima i obrtnicima omogućava se i besplatno izlaganje i prodaja proizvoda tijekom Ljeta na Zrinskom.
Pozivaju se svi zainteresirani OPG-ovi, stari zanati, obrti te proizvođači tradicionalnih proizvoda da se prijave za sudjelovanje na Podravskom cekeru, a pozivaju se i zakupci s tržnice koji su zainteresirani sudjelovati sa svojim domaćim voćem i povrćem.
– Izlaganja su planirana u drvenim kućicama koje će biti postavljene na Zrinskom trgu (oko sata), radno vrijeme inicijative je od utorka do subote, od 18 do 22 sata te subota i ponedjeljak od devet do 12 sati – stoji na internet stranicama Grada Koprivnice.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!