IZ BBŽ PORUČILI HDZ-u ‘Prvo pometite ispred svojih vrata!’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iz Kabineta župana BBŽ pristiglo je regiranje na današnji dopis iz HDZ-a u kojem se županijsko članstvo te stranke ponovno osvrnulo na mail u kojem Županija od škola kojima je osnivač traži da sve informacije o zapošljavanjima šalju županu. HDZ je opravdanje iz BBŽ da se radilo samo o promjeni adrese nazvao izrugivanjem javnosti. Novo priopćenje iz Kabineta župana prenosimo u nastavku.

Županijski HDZ župana Damira Bajsa napao je nizom priopćenja u predizborno, a očito i postizborno vrijeme u kojima su bili protiv gradnje nove zgrade bolnice ili pak načina borbe protiv koronavirusa, a sada je HDZ zabrinut za politiku zapošljavanja u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i strahovladu koju po njima provodi župan Damir Bajs.

U sedam godina kada govorimo o zapošljavanju ni jedan pročelnik u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i ni jedan ravnatelj od trideset i šest škola nije član stranke župana Damira Bajsa.

Naprotiv, nekoliko ravnatelja su članovi HDZ-a i neki od njih su i politički vrlo aktivni i dok god obavljaju svoj posao kako treba stranačka pripadnost HDZ-u nije im ni prednost ni mana.

U tome da bi se HDZ bavio pravednijom politikom zapošljavanja gdje stranačka pripadnost nije bitna ima više nego dovoljno mjesta da to provede u općinama i gradovima u županiji gdje su na vlasti, jer nekom slučajnošću svi vodeći ljudi na rukovodećim mjestima imaju gle čuda stranačku iskaznicu HDZ-a.

Stoga HDZ-ovci imaju više nego dovoljno posla da tu politiku provedu kod sebe, odnosno da im stranačka iskaznica nije put za mjesto ravnatelja ili pročelnika. Poštovani čelnici županijskog HDZ-a ima jedna stara dobro poznata izreka – pometite prvo ispred svojih vrata, pa tek onda ispred tuđih.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!