SPORTSKA IGRALIŠTA Općina Đulovac nastavlja ispunjavati obećanja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ĐULOVAC – Na području općine Đulovac učinkovito se provodi jedno od obećanja dano tamošnjim mještanima. Radi se o tri sportska igrališta na otvorenom namijenjena djeci, ali i odraslima. Igralište u naselju Velika Maslenjača već je ugledalo svjetlo dana dok na red tek dolaze naselja Batinjani i Koreničani. Sportska igrališta mogu se koristiti za mali nogomet, rukomet i košarku što znači da su multifunkcionalna i na usluzi stoje ljubiteljima različitih sportova. Uz projekt asfaltiranja ceste u Dobroj Kući tako se trenutno paralelno završava drugo obećano igralište – ono u Batinjanima, kaže načelnik Drago Hodak.
Načelnik Drago Hodak
– S obzirom na to da je Dobra Kuća blizu Batinjana, a projekte u oba naselja radi isti izvođač radova, sve će se završiti paralelno. Radi se o multifunkcionalnom igralištu čija je ukupna vrijednost nekih 600 tisuća kuna – rekao je Hodak.
Sva igrališta nalaze se u centrima naselja, a osim sportske funkcije imaju i drugu svrhu.
– Sva igrališta manje više nalaze se u centrima naselja i osim sportske funkcije, ljudi se tamo mogu i okupljati, družiti, održavati svetkovine. Primjerice, u Koreničanima će igralište biti kraj crkve, a u Batinjanima se radi kod škole – kaže Hodak.
Dok se realizacija igrališta u Batinjanima očekuje ove godine, ono u Koreničanima ipak će pričekati sljedeću godinu. No, najvažnije je, kaže načelnik, da se ovim i ostalim projektima podigne kvaliteta življenja u općinskim naseljima. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!