UDRUGA TJELESNIH INVALIDA Polaznici uspješno završili tečaj engleskog jezika

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U Udruzi tjelesnih invalida Bjelovar 1. svibnja završena je provedba treće godine trogodišnjeg programa “Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge”. U sklopu programa, završen je i tečaj engleskog jezika čiji su polaznici danas dobili i zaslužena uvjerenja. Polaznike je bilo lako animirati jer rad s odraslima uvijek ima neke posebne prednosti i izazove, kaže Jasmina Damjanović, profesorica engleskog jezika.
– Polaznici najbolje prihvate šalu odmah na početku kada ih se opusti, a najteže im se opustiti u govorenju engleskog jezika. U prosjeku su potigli rezultate od 80 posto što je čista četvorka, jako sam ponosna na njih – rekla je Damjanović.
Za tečaj engleskog jezika uvijek ima interesa, ističe predsjednik Udruge Tomislav Novosel.
– Da je tečaj dobro završen najbolje mogu posvjedočiti korisnici koji su redovito dolazili. Kada su polagali ispit, dvorana je bila puna, a nije se mogao čuti pokret stolice niti olovke. To je bila stopostotna koncentracija – kaže Novosel.
A da je tečaj zaista bio zanimljiv, a koncentracija na ispitu oštra, dobro zna jedna od polaznica Snježana Marić.
– Činio mi se zanimljiv program i zato sam se na njega i odlučila, pri odluci su mi pomogli i roditelji, no najviše sam odluku ipak donijela sama. Ništa mi nije bilo teško jer sam i prijašnjih godina učila engleski – rekla je Marić.
Uz tečaj engleskog jezika, u okviru programa provodila se autoškola za B kategoriju te edukacija E-građanin. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!