ZARAŽEN ŠEF ŠPORTSKE ZAJEDNICE Svi koji su bili na posljednjem bjelovarskom Vijeću idu u samoizolaciju?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U bjelovarskoj Gradskoj upravi očekuju upute epidemiologa o tome hoće li svi koji su bili prisutni na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća morati u samoizolaciju, nakon što je otkriveno kako je kod jedne osobe koja se ondje našla prošlog petka naknadno potvrđena zaraza koronavirusom. Kako doznajemo iz provjerenih izvora, riječ je o predsjedniku Športske zajednice Grada Bjelovara Željku Maletiću koji je na spomenutoj sjednici prezentirao izvješće o poslovanju Zajednice za prošlu godinu.

Željko Maletić, predsjednik Športske zajednice Grada Bjelovara

Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak nam je potvrdio kako su ih danas kontaktirali dežurni epidemiolozi koji utvrđuju stanje i od kojih svakog treba očekuju povratnu informaciju o eventualnoj samoizolaciji za sve koji su bili na Gradskom vijeću u petak.

Kako neslužbeno doznajemo, epidemiologe najviše brine činjenica što na spornoj sjednici svi sudionici nisu čitavo vrijeme na licu imali maske, kako je preporučeno, a među takvima je i sam Maletić koji do zaključenja ovoga teksta nije odgovarao na naše telefonske pozive. Zbog toga će, doznajemo, u samoizolaciju najvjerojatnije svi koji su se tog dana našli na sjednici.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!