BJELOVARSKO KULTURNO LJETO Kazalištarci pripremili pet radio drama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Već tradicionalno, program Bjelovarskog kulturnog ljeta i ove godine raznim sadržajima obogatit će ekipa Bjelovarskog kazališta. Sam početak ljeta su obilježile dvije radionice. Na prvoj, dramsko-glazbenoj koju je vodio Alen Bigač, radilo se s pjesmama koje su sastavni dio predstava Bjelovarskog kazališta. Više o drugoj radionici otkriva voditeljica Bjelovarskog kazališta Maja Fabičević.
– Na drugoj radionici, Marijana Hanževački izvela je prekrasnu radionicu s mladima na kojoj su radili lutke i nakit. Zaista su se dobro zabavljali, a usput su nešto naučili i sa sobom ponijeli neke nove vještine – rekla je Fabičević.
U sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta emitirat će se i radio drame koje su mladi glumci Bjelovarskog kazališta pripremili u vrijeme karantene, njih ukupno pet.
– Svih pet radio drama moguće je čuti ove godine kroz cijelo ljeto, svake subote u 10 i 45 u Boho parku – ističe Fabičević.
Pravu kazališnu poslasticu bjelovarski kazalištarci pripremaju i za kolovoz. Naime, za mlade Bjelovarčane tada će dramske radionice održati akademski glumci Erna Rudnički i Ognjen Milovanović.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!