IZ GRADA POTVRDILI Zaražena još jedna osoba s posljednje sjednice Vijeća

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iz bjelovarske Gradske uprave su potvrdili kako je još jedna osoba koja je bila na sjednici Gradskog vijeća 17. srpnja pozitivna na koronavirus. Podsjetimo, svim osoba koje su bile na spomenutoj sjednici određena je samoizolacija jer je nekoliko dana kasnije utvrđeno kako je jedan od sudionika pozitivan na Covid-19. Zbog novonastale situacije mijenja se i način rada Gradske uprave.

-Ovim putem želimo sve građane obavijestiti i o izmijenjenom načinu rada Gradske uprave od ponedjeljka, 27. srpnja 2020. Naime, Gradska uprava normalno i dalje nastavlja s radom, no kako bi održali epidemiološku situaciju dobrom, ponovno uvodimo posebne zaštitne mjere u radu sa strankama. U skladu s tim, molimo sve građane koji trebaju obaviti bilo što u Gradskoj upravi, a nije neophodno da dolaze osobno, da prvo nazovu na broj telefona (043) 622 000 ili da pošalju mail na jedan od gradskih mailova koji se nalaze na internetskim stranicama Grada Bjelovara, nakon čega će biti upućeni djelatniku zaduženom za određeno područje. Dolaze li ipak osobno, potrebno je obratiti se zaštitaru na ulazu koji će ih potom uputiti u daljnje postupanje. Gradska blagajna bit će zatvorena do daljnjega. O svim promjenama obavještavat ćemo na vrijeme putem medija, gradskih internetskih stranica i društvenih mreža – stoji u priopćenju iz Grada, u kojem dodaju kako mole građane za razumijevanje i strpljenje.

U ovoj nezavidnoj situaciji, koja je pogodila čitav svijet, važno je da svi ostanemo odgovorni i pridržavamo se svih mjera i odluka nacionalnog Stožera civilne zaštite kako bi zaštitili sebe i svoje bližnje – poručuju iz Grada.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!