NEMA ODMORA Pripreme nogometaša iz V. Trnovitice za novu sezonu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA TRNOVITICA – Malen, ali uspješan. Najbolji je to naziv za NK Moslavinu iz Velike Trnovitice, klub koji ima 30 članova pri čemu 22 igrača i koji se natječe u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi Jug. I to uspješno, kaže predsjednik kluba Mato Grgić.
-Jesenski dio smo završili kao prvi na ljestvici, sa ostvarenih deset pobjeda i samo jednim porazom. Na žalost, proljetni dio prvenstva zbog ove situacije s koronom nismo održali – kaže Grgić.
Time je velikotrnovitički klub postao prvak svoje lige. Već su počeli s pripremama za novu sezonu i odigrali dvije prijateljske utakmice s Garićem i Mladosti iz Nove Ploščice i upisali dva poraza, ali kako su to puno jači klubovi te su utakmice i služile tome da vide koliko su jaki. To je tek početak ovoljetnih prijateljskih nadmetanja.
-Najvjerojatnije 5. kolovoza idemo u Podgorje kod Virovitice na jedan turnir pa će i to biti neka vrsta vježbe – kaže naš sugovornik.
To ne bi bilo moguće bez potpore Općine Velika Trnovitica na koju u klubu mogu računati i ove godine.
-Javili smo se na natječaj za udruge koji je raspisala Općina te smo potpisali ugovor o sufinanciranju. Doduše, sredstva će zbog epidemije i manjeg broja sportskih aktivnosti biti smanjena u ovoj godini, no svaka kuna je dobrodošla za održavanje terena i natjecanja – zaključuje Grgić.
 

PODIJELI S PRIJATELJIMA!