RADNO LJETO Posljednja dva đulovačka naselja dobivaju asfalt

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ĐULOVAC – U općini Đulovac u tijeku su radovi na dvije općinske ceste. Riječ je o asfaltiranju tri kilometra dionice nerazvrstanih cesta u naseljima Škodinovac i Dobra Kuća.

-U tijeku su radovi na dvije nerazvrstane općinske ceste, u Škodinovcu i Dobroj Kući. Dužina jedne je 1600 metara, a druge 1100 metara. Znači, sve zajedno, s dodatnim radovima, oko tri kilometra – kaže načelnik Općine Đulovac Drago Hodak.

Taj aktualni projekt posebno je važan svim mještanima tih naselja jer radi se o jedinim naseljima u općini koja još uvijek nemaju asfaltiranu cestu, ističe načelnik.

-Mi smo brdovit teren pa imamo velike troškove održavanja. Poslije svake kiše obično imamo više intervencija. Iako su to i manja sela, ljudi tamo moraju živjeti, a jedan od preduvjeta da ostanu ondje je da im osiguramo asfalt – kaže Hodak.

Vrijednost radova ceste u naselju Dobra Kuća iznosi oko 500 tisuća bez PDV-a dok radovi na cesti u Škodinovcu iznose 800 tisuća kuna od kojih je Ministarstvo regionalnog razvoja Općini odobrilo 250 tisuća kuna.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!