STIGLI REZULTATI Nema pozitivnih, a jedna osoba je ozdravila

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko – križevačke županije nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, a jedna osoba je ozdravila od COVID-19 infekcije, izvijeastio je tako županijski Stožer civilne zaštite. Trenutno je stoga na području županije pet aktivnih slučajeva pozitiviteta bolesti COVID-19.
Od početka epidemije ukupno je zabilježeno 106 slučaja oboljenja koronavirusom, a u samoizolaciji je trenutno 21 osoba, od čega je 16 osoba bliskih kontakata ranije pozitivnih osoba, dok je preostalih pet osoba u samoizolaciji nakon povratka iz stranih zemalja.
Stožer poziva sve stanovnike da se i dalje odgovorno ponašaju i pridržavaju odluka Nacionalnog Stožera civilne zaštite, svih općih te najnovijih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje se odnose na sprječavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija te da primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju, nose zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice kako bi se smanjilo širenje zaraze koronavirusa te time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!