IZ MCDONALD’SA POTVRDILI U Bjelovar ulažemo 2 milijuna eura, zaposlit ćemo 40-ak ljudi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iz hrvatske franšize svjetski poznatog lanca restorana McDonald’s za Alfa radio su potvrdili kako u kolovozu počinju s izgradnjom restorana u Bjelovaru. Točnije, u drugoj polovici kolovoza, dok je otvorenje planirano za kraj godine.

-McDonald’s trenutno u Hrvatskoj ima 35 restorana u 13 gradova. Od toga, dva restorana su na autocestama. S obzirom na McDonald’sov snažni fokus na širenje mreže, Bjelovar nam je bio logičan izbor, a veseli nas i veliki interes građana Bjelovara i okolice – kazali su u McDonald’su, otkrivajući kako je ukupna vrijednost investicije u bjelovarski restoran 2 milijuna eura, a u planu je zapošljavanje 40-ak osoba. U Gradu Bjelovaru su u više navrata istaknuli kako su prezadovoljni zbog ove investicije

-Ono što me čini izuzetno sretnim je to što McDonald’s u Bjelovar dolazi prije nego u, primjerice, Čakovec ili Koprivnicu, s kojima se često volimo uspoređivati – kazao je nedavno za naš portal zamjenik bjelovarskog gradonačelnik Igor Brajdić, podsjećajući kako je McDonald’s svjetski poznata tvrtka, za koju znaju i veliki i mali, pa ne sumnja da će otvaranje restorana naići na dobre reakcije Bjelovarčana. Brajdić vjeruje kako se dolazak McDonald’sa neće negativno odraziti na poslovanje domaćih ugostitelja, a istovremeno će ponuda za Bjelovarčane biti veća i sadržajnija.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!