OBNOVA PROMETNICE Žitelji Letičana napokon će lakše doći do obližnjeg naselja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Dionica ceste kroz Martinac prema Letičanima napokon će dobiti novo ruho zbog čega je spomenuta dionica te prometniceposljednja dva dana zatvorena za promet. Radove izvodi Poduzeće za ceste Bjelovar, a uređenje te više od 500 metara duge ceste je vrijedno više od 400 tisuća kuna, navodi načelnik Općine Veliko Trojstvo Ivan Kovačić.
Načelnik Ivan Kovačić
-Financira se iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU koje daje 180 000 kuna, a ukupno je izlicitirano 420 tisuća, ostatak su znači sredstva općinskog proračuna – rekao je Kovačić.
Cijeli je projekt s nadzorom vrijedan 435 tisuća kuna, a time će ta dionica od Velikog Trojstva prema Bjelovaru biti lagodnija za vožnju. Sada je u stanju koje se uklapa u prosječan izgled cesta ovog područja, smatra načelnik.
-Kakvo je stanje na našim cestama u ovom dijelu Lijepe naše, jasno da ni ta cesta nije u bajnom stanju i ne bi ju ni išli obnavljati da ne moramo. Najgori dio niti nije naš nego onaj koji pripada Gradu Bjelovaru, ali eto to je tako – iskren je načelnik Velikog Trojstva.
Veliko Trojstvo svoj dio ceste prema Letičanima obnavlja sada, a Grad Bjelovar bi isto trebao napraviti ove jeseni.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!