OZI Završen je obiteljski team building

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Posljednje ovoljetne Obiteljske zabavne igre (OZI) su prošle u uobičajeno veselom tonu uz navijanje, smijeh, malo spretnosti, malo umora i puuuno zabave. Na tom obiteljskom team buildingu na kojem zajedno moraju zaigrati roditelj ili djed, baka, teta, stric i dijete danas je u središnjem bjelovarskom parku zaigrala i mama Božica sa svojim petogodišnjim sinom Filipom. Svoju spretnost i sreću su na OZI-ju pokazali drugi put. To je lijep način da se provede subotnje prijepodne, smatra Božica.
-Zabavno je za dijete, za mene malo teže, ali uglavnom zabavljamo se, a djetetu je drago da na kraju osvoji nagradu – kaže Božica.

U nizu igara najviše joj se svidjelo postavljanje loptica na čunjeve, a kao i većina roditelja bez daha je ostala kod provlačenja kroz obruč – igri u kojoj to mora napraviti ne puštajući djetetovu ruku. No, takvih bi sadržaja, sigurna je, za obitelji s djecom trebalo biti i više.
-To jako puno znači da se djeca zabavljaju vani, da nisu u kući – smatra Božica.
Obiteljske zabavne igre je u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta organizirala Udruga Za zdravo i sretno djetinjstvo uz potporu Grada Bjelovara.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!