LJETNA RADIONICA Pozivnica zainteresiranima za programiranje i robotiku!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – I tijekom ljeta Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar organizira besplatne radionice koje su ovoga puta organizirane za osnovnoškolce. Jedna od zanimacija ljetnih praznika tako mogu biti IT-i radionice namijenjene svim učenicima od petog do osmog razreda koji se zanimaju za programiranje i robotiku. Uz stručno vodstvo, radionice traju 20 školskih sati kroz 10 radnih dana po 2 školska sata dnevno.
– Radionice su to u sklopu projekta TECH 4 KIDS. Naime, radi se o projektu koji smo provodili i prošlog ljeta. Radimo ga u partnerstvu s tvrtkom Altus, Gradom Bjelovarom, Rotary klubom Bjelovar i Veleučilištem Bjelovar. Odaziv je do sada bio dosta velik tako da vjerujem da će i ove godine biti zainteresiranih – rekla je Zvjezdana Galkowski, ravnateljica Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar.
Interes je prošlih godina bio velik, a učenici se na radionice mogu prijaviti sve do 17. kolovoza.
– Već sada imamo prijavljenih dvadesetak učenika, ali prijave su još otvorene. Imamo mogućnost da radionice budu tijekom cijelog dana, od 10 do 20 sati. Naravno, grupe će biti manje zbog mjera koje moramo provoditi. Više u grupi neće biti 14 ili 15 učenika već će se grupa sastojati od osam učenika – ističe Galkowski.
Svi zainteresirani prijaviti se mogu na broj 043 241 298 ili putem društvenih mreža Centra. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!