TRAGEDIJA NA CESTI Smrtno stradao mladi policajac

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Na području Grubišnog Polja jučer je ugašen još jedan mladi život. Kako je izvijestila policija, oko 18 sati 26-godišnji Grubišnopoljac upravljao je osobnim automobilom marke Volkswagen Golf Ulicom kralja Tomislava u Velikoj Barni u pravcu Velikog Grđevca. Dolaskom u neposrednu blizinu kbr. 120, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste , desnim kotačima zahvatio je desnu bankinu i nastavio se kretati po  putnom jarku, vozilom prešao preko putnog mosta, nakon čega je prednjim lijevim krajem vozila udario u betonske prilazne stepenice kuće. Nakon udara automobil je odbačen u zrak gdje se preokrenuo oko svoje osi i potom pao na tlo.

Uslijed zadobivenih ozljeda 26-godišnji vozač je preminuo na mjestu nesreće. Inače, stradali vozač je policijski službenik Policijske postaje Grubišno Polje i u trenutku prometne nesreće bio je izvan službe u civilnom odjelu.

Očevidom prometne nesreće rukovodio je zamjenik Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru. Ovo je 11. poginula osoba u prometnim nesrećama na prometnicama Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske ove godine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!