ČISTA PETICA Još jednoj Općini priznanje za transparentnost

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

HERCEGOVAC – Već četvrtu godinu zaredom s proračunskom transparentnošću može se pohvaliti i Općina Hercegovac. Naime, Općina je jedna od 13 bjelovarsko-bilogorskih odlikašica koja se tom važnom titulom itekako ponosi. Priznanje Instituta za javne financije za transparentnost proračuna Općina je dobila ostvarenjem maksimalnog broja bodova, a zadovoljstvo takvim rezultatom ne krije načelnik Boro Bašljan.
– Mi smo zapravo u kontinuitetu i već četiri godine zaredom dobivamo čistu peticu za transparentnost našeg proračuna odnosno pridržavamo se svih onih mjerila koje Institut za javne financije pri tom ocjenjivanju uzima – rekao je Bašljan.
Načelnik Boro Bašljan
Za čistu peticu odgovoran je cijeli općinski tim, napominje načelnik.
– Cijeli općinski tim i svi zaposlenici općine odgovorni su za svaki naš napredak. Nakon prvog ocjenjivanja kada smo dobili četvorku, vidjeli smo što moramo popraviti i od tada se u kontinuitetu držimo maksimalne razine ocjenjivanja – ističe načelnik.
Bašljan vjeruje da će se taj kontinuitet i nastaviti jer zadovoljni mještani pred kojima nema tajni najvažniji su čimbenik dobivenog priznanja. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!