DOBRA PRIČA Neovisno o koroni, bazeni bilježe dobre rezultate

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Koronakriza mnoge je ljetne aktivnosti stavila pod upitnik pa je tako upitna bila i kupališna sezona na bazenima. No, koliko je sada poznato, Velikogrđevački bazeni ne mogu se požaliti trenutnom situacijom jer posjetitelja ima dovoljno, a pridržavanje epidemioloških mjera drži sve pod kontrolom. Zadovoljstvo postignutim ne krije niti načelnik Tomislav Pavlečić.
– Što se tiče naših bazena, ja sam jako zadovoljan jer na početku sezone sve je bilo upitno. Postavljala su se pitanja je li otvarati ili ne, korona, distanca pa sve te mjere koje su nam bile zadane, ali evo uspostavilo se da je zapravo cijela priča dobra – rekao je Pavlečić.
Načelnik Tomislav Pavlečić
Iako se manjak posjetitelja u odnosu na prošlu godine vidi, brojke se znatno ne razlikuju, ističe načelnik.
– Posjetitelja na bazenima imamo dovoljno. Radi se o nešto manjem obimu nego prošle godine, ali ne puno manjem. Zadovoljan sam sa svime jer sve je u redu, svi se pridržavaju zadanih mjera, poštuju se distance i ostalo – ističe Pavlečić.
Što se pak tiče čistoće, sustav pročišćavanja vode nov je, drugačiji, a što je najvažnije funkcionalan. Prema svemu sudeći, ova krizna godina neće biti krizna za Velikogrđevačke bazene koji iz godine u godinu bilježe odlične sezonske rezultate. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!