REDOVAN KOLEGIJ I dalje nema ulaska u prostorije Županije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Župan Darko Koren danas je u prostorijama Županijske uprave održao redovan Kolegij pročelnika upravnih tijela, kojemu je prisustvovao zamjenik Ratimir Ljubić te pročelnice i pročelnici upravnih tijela.
U uvodnom dijelu župan Koren se osvrnuo na rad Županijske uprave u ovim specifičnim uvjetima pridržavanja epidemioloških mjera, obaveze nošenja zaštitnih maski djelatnika prilikom obavljanja rada sa strankama i naših sugrađana u prostorijama Županije. Odlukom župan,a rad sa strankama i dalje se odvija bez ulaska stranaka u županijske urede odnosno u predvorju Županijske uprave sve s ciljem zaštite samih službenika i namještenika, ali i naših sugrađana od mogućnosti širenja bolesti COVID-19. Župan je i dalje pozvao na odgovornost sve službenike i namještenike kako bi epidemiološka situacija na području Županije i dalje ostala stabilna.
Glavna tema današnjeg Kolegija bila je priprema nadolazeće 20. sjednice Županijske uprave koja se planira održati sredinom rujna uz pridržavanje epidemioloških mjera u prostorijama Doma mladih. Na dnevnom redu, a u skladu s Planom rada Županijske skupštine u trećem tromjesečju planira se dvadesetak točaka. Na kraju kolegija pročelnice i pročelnici izvijestili su o provođenju aktivnosti i projekta u upravnim tijelima te najavili nove aktivnosti u narednom razdoblju.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!